Panadol Migraine Панадол Мігрень. 30 таблеток від головного болю

317.00

Панадол Мігрень – комбінований препарат, що містить ацетамінофен (парацетамол), аспірин (ацетилсаліцилову кислоту) та кофеїн.

Артикул: pndmgrn30 Категорія: Позначки: , , ,

Опис

Склад:

Кожна таблетка містить:

Ацетамінофен 250 мг

Аспірин 250 мг

Кофеїн 65 мг

Допоміжні компоненти: Гідроксипропіл целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, повідон, пропілен гліколь, сорбітал монолаурат, титаній діоксид.

Властивості: Панадол Мігрень – комбінований препарат, що містить ацетамінофен (парацетамол), аспірин (ацетилсаліцилову кислоту) та кофеїн. Парацетамол має знеболювальну, жарознижувальну та вкрай слабку протизапальну дію, що пов’язано з його впливом на центр терморегуляції в гіпоталамусі та слабовираженою здатністю інгібувати синтез простагландинів у периферичних тканинах. Ацетилсаліцилова кислота має знеболювальну, жарознижувальну та протизапальну дію. Швидко послаблює біль, особливо спричинений запальним процесом, а також помірно пригнічує агрегацію тромбоцитів та уповільнює процес тромбоутворення, покращуючи мікроциркуляцію в осередку запалення. Кофеїн підвищує рефлекторну збудливість спинного мозку, збуджує дихальний та судинно-руховий центри, розширює кровоносні судини скелетних м’язів, головного мозку, серця, нирок, знижує агрегацію тромбоцитів. Зменшує сонливість, почуття втоми, підвищує розумову та фізичну працездатність. У даній комбінації кофеїн у малій дозі практично не чинить стимулюючої дії на ЦНС, проте сприяє нормалізації тонусу судин головного мозку та прискоренню кровотоку в ньому.

Показання: Больовий синдром середньої та легкої інтенсивності різного походження: головний біль; мігрень; зубний біль; невралгія; артралгія та міалгія (болі у м’язах та суглобах); альгодисменорея (болі при менструації)

Спосіб застосування та дози: Препарат приймають внутрішньо під час або після їди. Дорослі та підлітки з 15 років: по 1 таблетці через кожні 4-6 год. При перших ознаках мігрені приймають 2 таблетки. Середня добова доза становить 3-4 таблетки на день, максимальна добова доза – 6 таблеток на день. Після прийому 2 таблеток полегшення головного та інших видів болю зазвичай настає швидко – через 15 хв, при мігрені полегшення настає зазвичай через 30 хв. При больовому синдромі не слід приймати більше 5 днів без консультації з лікарем. При мігрені не слід приймати більше 3 днів без консультації з лікарем.

Протипоказання: гіперчутливість до будь-якого з компонентів у складі препарату; ерозивно-виразкові ураження ШКТ у фазі загострення; шлунково-кишкова кровотеча; повне або неповне поєднання бронхіальної астми, рицидивуючого поліпнозу носа та приносових пазух та непереносимості ацетилсаліцилової кислоти або ін. нестероїдних протизапальних препаратів (в т.ч. в анамнезі); хірургічні втручання, що супроводжуються кровотечею; гемофілія; геморагічний діатез; гіпопротромбінемія; виражена артеріальна гіпертензія; портальна гіпертензія; тяжкий перебіг ІХС; глаукома; авітаміноз К; ниркова недостатність; одночасне застосування інших препаратів, що містять парацетамол, ацетилсаліцилову кислоту або інший нестероїдний протизапальний засіб; дефіцит глюкозо-6-фосфатдегідрогенази; вагітність; лактація; підвищена збудливість; порушення сну; дитячий вік до 15 років (ризик розвитку синдрому Рейє у дітей з гіпертермією на фоні вірусних захворювань). З обережністю застосовувати препарат при подагрі, захворюваннях печінки, головних болях, пов’язаних з травмою голови, прийомі антикоагулянтів, гіпоглікемічних засобів, подагрі або артриті, а також при одночасному прийомі препаратів, що містять ацетилсаліцилову кислоту або інші знеболювальні та жарознижувальні компоненти.

Запобіжні заходи: Якщо після прийому препарату симптоми зберігаються, спостерігається погіршення чи виникають нові симптоми, слід негайно звернутися до лікаря. При прийомі препарату в рекомендованій дозі в організм надходить стільки ж кофеїну, скільки міститься в одній чашці кави, тому слід скоротити споживання продуктів кофеїну при лікуванні даним препаратом, щоб уникнути розвитку нервового збудження, дратівливості, безсоння і прискореного серцебиття на тлі передозування кофеїну. При підозрі передозування слід негайно звернутися за медичною допомогою, навіть якщо симптоми відсутні. Слід утриматися від вживання алкоголю при прийомі препарату через підвищення ризику ураження печінки та шлунково-кишкової кровотечі. Оскільки ацетилсаліцилова кислота уповільнює згортання крові, то пацієнт, який має хірургічне втручання, повинен заздалегідь попередити лікаря про прийом препарату. Ацетилсаліцилова кислота в низьких дозах зменшує виведення сечової кислоти, у зв’язку з чим у пацієнтів із схильністю препарат може спровокувати напад подагри.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Panadol Migraine Панадол Мігрень. 30 таблеток від головного болю”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *