Brufen Бруфен 600мг 30 таблеток

322.00

Протизапальний нестероїдний та протиревматичний засіб, похідний пропіонової кислоти. Має аналгетичну, протизапальну та жарознижувальну активність.

Артикул: brfn600-30 Категорія: Позначка:

Опис

Склад: Кожна таблетка містить:

Ібупрофен – 600мг.

Допоміжні компоненти: кукурудзяний крохмаль, магнію стеарат, гідроксипропілметил целюлоза, тальк.

Властивості: Ібупрофен – протизапальний нестероїдний та протиревматичний засіб, похідний пропіонової кислоти. Має аналгетичну, протизапальну та жарознижувальну активність.

Показання: Лікування ревматоїдного артриту, суглобових захворювань, таких як капсуліт, бурсит, тендоніт, теносіновііт, біль у попереку. При травмах м’яких тканин: розтягнення зв’язок та деформації. Для знеболювання слабкого та помірного болю, такого як дисменорея, зубний та післяопераційний біль та симптоматичне полегшення головного болю, викликаного мігрень.

Спосіб застосування: Під час або після їди, з великою кількістю рідини. Пігулки Бруфена слід приймати цілком. Дорослим та дітям старше 12 років рекомендована доза становить від 1200 до 1800 мг/день у розділених дозах. Деякі пацієнти можуть підтримуватись дозою від 600 до 1200 мг/добу. У важких і гострих випадках можна збільшувати дозування доти, доки гостра фаза не закінчиться. Добова доза не повинна перевищувати 2400 мг у розділених дозах.

Протипоказання: Підвищена чутливість до ібупрофену або будь-якої з допоміжних речовин. Якщо раніше виявлено реакції гіперчутливості на ібупрофен, аспірин. Пацієнтам із шлунково-кишковою кровотечею або перфорацією в анамнезі, пов’язаним із попередньою терапією НПЗП. Активною або наявною в анамнезі рецидивною виразковою хворобою, пацієнтам з підвищеною схильністю до кровотечі, із серцево-судинними захворюваннями, тяжкою серцевою, печінковою та нирковою недостатністю. Останній триместр вагітності.

Запобіжні заходи: Рекомендується максимально можливий короткий курс у мінімальній ефективній дозі, необхідної для усунення симптомів. У разі потреби системного застосування більше 10 днів необхідно проконсультуватися з лікарем. Під час тривалого лікування необхідний контроль периферичної крові та стану печінки та нирок. Через тяжкі гнійні ускладнення рекомендується уникати застосування ібупрофену при вітряній віспі. Ібупрофен впливає на овуляцію, порушуючи жіночу репродуктивну функцію (оборотно після відміни лікування).

Побічні ефекти: Зустрічаються не часто: порушення кровотворення (анемія, лейкопенія та ін), неспецифічні алергічні реакції, бронхіальна астма, шкірні реакції (свербіж, кропив’янка, набряк Квінке, синдром Стівенса-Джонсона), алергічний риніт, тахікардія, артеріальна гіпотензія, біль у животі , печія, здуття; діарея, метеоризм, запор, блювання; шлунково-кишкова кровотеча, виразковий стоматит, гастрит; загострення коліту, порушення функції печінки, гепатит та жовтяниця, гостра ниркова недостатність; цистит, біль голови; асептичний менінгіт, серцева недостатність, периферичні набряки; при тривалому застосуванні підвищений ризик інфаркту міокарда, інсульту, підвищення артеріального тиску. Вагітність та лактація: підвищує ризик викидня, а також вад серця на початку вагітності. Не рекомендується застосовувати під час вагітності або застосовувати мінімальну дозу після консультації з лікарем. Може виділятися з материнським молоком. Тому рекомендується припинити годування груддю під час застосування препарату.

Зберігання: Зберігати при температурі не вище 30С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Brufen Бруфен 600мг 30 таблеток”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *