Urinex Урінекс 24 капсули

295.00

Фітопрепарат, що сприяє дезінтеграції та виведенню ниркових каменів та каменів сечовивідного тракту

Артикул: urnx24 Категорія:

Опис

Склад: Кожна капсула містить:

α,β-пінен 31 мг

камфен 15 мг

цинеол 3 мг

фенхон 4 мг

борнеол 10 мг

анетол 4 мг

Допоміжні компоненти: масло оливкове.

Властивості: Фітопрепарат, що сприяє дезінтеграції та виведенню ниркових каменів та каменів сечовивідного тракту. Терпени, такі як борнеол, зазнають метаболічних змін і виводяться із сечею, в основному, у формі глюкуронідів, що підвищує розчинність кальцієвих солей, що є основними компонентами каменів нирок та каменів сечовивідного тракту. В експериментальних дослідженнях було встановлено інгібуючий ефект Роватинекса на формування ниркового каміння та каміння сечовивідного тракту. Урінекс має спазмолітичну дію, сприяє проходженню каменів сечовивідними шляхами, зменшує болі при ниркових та сечоводових коліках, посилює нирковий кровотік, покращуючи функцію нирок та підвищуючи діурез. Препарат має протизапальну дію, протимікробну дію (стосовно цілого ряду грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів), підвищує вміст захисних колоїдів у сечі та підвищує вміст глюкуронової кислоти в сечі.

Показання:

-сечокам’яна хвороба (нефролітіаз, уролітіаз);

-профілактика утворення каменів у нирках та сечовивідних шляхах

Спосіб застосування та дози: Дорослим: призначають по 1 капс 3 рази на добу, перед їжею.

Протипоказання:

-Підвищена чутливість до компонентів препарату.

З обережністю слід призначати препарат при одночасному прийомі пероральних антикоагулянтів та препаратів, які переважно метаболізуються в печінці.

Запобіжні заходи: Не рекомендується застосовувати Юрінекс при вираженій нирковій коліці, анурії або тяжкій інфекції сечовивідних шляхів. У процесі лікування слід збільшити прийом рідини. Побічні ефекти: З боку травної системи: рідко – легкий та минущий дискомфорт у шлунку; дуже рідко – блювання. Інші: у 2 пацієнтів було помічено непереносимість препарату (причина невідома).

Спосіб зберігання: При температурі не вище 30°С. У сухому місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Urinex Урінекс 24 капсули”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *