Brufen Syrup Бруфен сироп 100мг/5мл 150мл

315.00

Протизапальний нестероїдний та протиревматичний засіб, похідний пропіонової кислоти. Має аналгетичну, протизапальну та жарознижувальну активність.

Артикул: brfnsrp150 Категорія: Позначки: ,

Опис

Склад: Кожні 5 мл сиропу містять:

Ібупрофен – 100мг.

Допоміжні компоненти: метил парагідроксибензоат, пропил парагідроксибензоат, рафінований цукор, моногідрат гранульованої лимонної кислоти, бензоат натрію, порошок агару, гліцерин, розчин сорбітолу 70%, світлий каолін, Полісорбіт 80, sunset ye.

Властивості: Ібупрофен – протизапальний нестероїдний та протиревматичний засіб, похідний пропіонової кислоти. Має аналгетичну, протизапальну та жарознижувальну активність.

Показання: Лікування різних артрозів, таких як ревматоїдний артрит та остеоартрит, фіброз, біль у попереку, травми м’яких тканин, такі як розтягнення зв’язок та деформації, різні запалення сухожиль, суглобових капсул. Як болезаспокійливий засіб для полегшення слабкого та помірного болю, дисменорея, зубний, післяопераційний та післяпологовий біль та для симптоматичного полегшення головного болю, включаючи мігрень. Бруфен-сироп показаний для короткочасного лікування гіпертермії у дітей з 3 місяців.

Спосіб застосування: Дорослим та підліткам: рекомендована доза становить 1200-1800 мг на день у розділених дозах. Деяким пацієнтам можна приймати по 600-1200 мг щодня. Загальна добова доза має перевищувати 2400 мг. Дітям: доза сиропу, що рекомендується, Бруфен становить 20-30 мг на кг ваги тіла у вигляді розділених доз. Діти від 3-6 міс (5-7 кг) по 2,5 мл 3 рази на день. Від 6 до 12 міс (7-10кг) по 2,5 мл 3 рази на день. Від 1 до 2х років (10-14,5 кг) по 2,5 мл 3-4 рази на день. Від 3 до 7 років (14,5-25кг) по 5мл 3-4 десь у день. З 8 до 12 років (25-40кг) по 10мл 3-4 рази на день. Приймати внутрішньо перед використанням флакон ретельно струсити. Для досягнення швидкого ефекту можна прийняти натще. Пацієнтам із чутливим шлунком рекомендується приймати ібупрофен із їжею. При ревматоїдному артриті добова доза може бути збільшена до 40 мг/кг маси тіла на добу у тяжких випадках. Діти вагою менше 30 кг загальна добова доза сиропу Бруфена має перевищувати 500 мг.

Протипоказання: Підвищена чутливість до ібупрофену або будь-якої з допоміжних речовин. Якщо раніше виявлено реакції гіперчутливості на ібупрофен, аспірин. Пацієнтам із шлунково-кишковою кровотечею або перфорацією в анамнезі, пов’язаним із попередньою терапією НПЗП. Активною або наявною в анамнезі рецидивною виразковою хворобою, пацієнтам з підвищеною схильністю до кровотечі, із серцево-судинними захворюваннями, тяжкою серцевою, печінковою та нирковою недостатністю. Останній триместр вагітності.

Запобіжні заходи: Рекомендується використовувати у мінімальній ефективній дозі, яка потрібна для усунення симптомів. Під час тривалого лікування необхідний контроль периферичної крові та стану печінки та нирок. З обережністю при бронхіальній астмі через ризик розвитку бронхоспазму, пацієнтам з рідкісною спадковою проблемою непереносимості фруктози, порушення всмоктування глюкози-галактози або недостатності сахарозеізомальтази не повинні приймати ці ліки. Бруфен містить 13 г сахарози, що слід враховувати хворим на цукровий діабет. Суспензія містить метил парагідроксибензоат, пропил парагідроксибензоат, sunset yellow (Е 110) , які можуть викликати алергічні реакції (можливо, із затримкою). Ібупрофен впливає на овуляцію, порушуючи жіночу репродуктивну функцію (оборотно після відміни лікування).

Побічні ефекти: Шлунково-кишкові захворювання, виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, перфорація або шлунково-кишкова кровотеча, нудота, блювання, діарея, метеоризм, запор, біль у животі, виразковий стоматит, загострення коліту, гастрит. Тимчасове відчуття печіння в роті або горлі може виникнути при прийомі суспензії ібупрофену. Реакція гіперчутливості. Загострення запальних процесів, пов’язаних з інфекцією, викликаних прийомом нестероїдних протизапальних засобів (слід звернутися до лікаря). Під час вітряної віспи можуть виникнути серйозні шкірні інфекції та ускладнення м’яких тканин. Набряк, підвищення артеріального тиску та серцеві захворювання. Використання ібупрофену, особливо у високих дозах (2400 мг/день), підвищує ризик розвитку інфаркту міокарда або інсульту. Вагітність та лактація: не рекомендується використовувати під час вагітності. Може виділятися у кількості у материнське молоко. Тому рекомендується припинити годування груддю під час застосування препарату.

Зберігання: Зберігати при температурі не вище 30С у захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Brufen Syrup Бруфен сироп 100мг/5мл 150мл”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *