Bi-Alcofan Бі-Алкофан 150мг. 30 таблеток

343.00

Симптоматичне лікування ревматоїдного артриту, захворювання суглобів, опорно-рухового апарату

Артикул: blcfn15030 Категорія: Позначки: , ,

Опис

Склад: Кожна таблетка містить:

Кетопрофен – 150мг.

Властивості: Бі-Алкофан – нестероїдний протизапальний, протиревматичний, жарознижувальний засіб центральної та периферичної дії.

Показання: Симптоматичне лікування ревматоїдного артриту, захворювання суглобів, опорно-рухового апарату (тендиніт, розтягування зв’язок). Болі, незалежно від походження: зубний біль, головний біль та первинна дисменорея.

Спосіб застосування: Всередину таблетки слід ковтати цілком під час їжі з великою кількістю води. Дорослим: ревматоїдний артрит – 150 мг на день, 1 таблетка або 2 дози по половині таблетки. Лікування болю та первинної дисменореї. Звичайна доза, що рекомендується, становить від 25 до 50 мг, кожні 6-8 годин при необхідності. НЕ ПЕРЕВИЩАТИ ДОЗУ 300 мг на добу.

Протипоказання: Дитячий вік; підвищена чутливість до кетопрофену, аспірину чи будь-якої з допоміжних речовин препарату; ЖК та інші крововиливи; виразка шлунка чи кишечника; тяжка серцева, печінкова та ниркова недостатність; вагітність та лактація.

Запобіжні заходи: При нирковій недостатності та літнім пацієнтам дозування коригує лікар. У разі погіршення стану, алергії зверніться до лікаря.

Побічні ефекти: Головні болі, запаморочення, сонливість, судоми та розлади настрою; вертиго; тахи/брадикардія, артеріальна гіпертензія, аритмія, серцева недостатність; напади астми чи бронхоспазму; світлочутливість, алопеція; порушення зору, дзвін у вухах; нудота, блювання, діарея, запор, шлунково-кишковий дискомфорт та біль у шлунку, гастрит, стоматит; коліт; гепатит; виразкова хвороба, шлункова кровотеча та перфорація кишечника; затримка рідини в організмі, набряки; висип, свербіж, кропив’янка, набряк Квінке.

Зберігання: Зберігати при температурі не вище 30С у сухому та недоступному для дітей місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Bi-Alcofan Бі-Алкофан 150мг. 30 таблеток”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *