Acyclovir Ацикловір 5%. 10г

265.00

Для лікування шкірних інфекцій, викликаних вірусом простого герпесу, у тому числі початкового та рецидивуючого генітального герпесу та лабіального герпесу.

Артикул: acycl10 Категорія: Позначки: ,

Опис

Склад: Кожні 100г крему містить:

Ацикловір – 5г.

Допоміжні компоненти: парафін рідкий, пропілен гліколь, метилпарабен, пропілпарабен, триетаноламін, цетостеариловий спирт. Цетомакрогол 1000 та вода.

Властивості: Ацикловір – противірусний засіб. Активний проти вірусу простого герпесу (HSV) типів I та II та вірусу Varicella zoster (вітряної віспи).

Показання: для лікування шкірних інфекцій, викликаних вірусом простого герпесу, у тому числі початкового та рецидивуючого генітального герпесу та лабіального герпесу.

Спосіб застосування: Дорослим та дітям: крем ацикловір слід застосовувати 5 разів на день з інтервалом у 4 години, за винятком нічного часу. Його слід наносити на поразки або вогнища, що насуваються, якомога раніше після початку інфекції, коли з’являються перші поразки. Тривалість лікування – 5 днів. Якщо загоєння не відбулося – до 10 днів.

Протипоказання: гіперчутливість до ацикловіру, валацикловіру та інших компонентів препарату.

Запобіжні заходи: крем не рекомендується наносити на слизові оболонки (рот, око чи піхву) може викликати роздратування. Уникайте попадання в очі. З обережністю застосовувати пацієнтам із серйозними порушеннями імунітету.

Побічні ефекти: тимчасове печіння або поколювання, лущення шкіри, свербіж, контактний дерматит. Вагітність та лактація: слід використовувати з обережністю під час вагітності, і тільки в тому випадку, якщо очікувана користь для матері перевищує будь-який ризик для плоду. Ці ліки можуть виділятися в грудне молоко, проконсультуйтеся з лікарем.

Зберігання: Зберігати при температурі не вище 30С у сухому, недоступному для дітей місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Acyclovir Ацикловір 5%. 10г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *