Dermovate topical cream Дермовейт крем 25г

277.00

[Клобетазол є високоактивним глюкокортикостероїдами для зовнішнього застосування, який показаний для короткострокового лікування симптомів запалення і свербежу шкіри при дерматозах.

Артикул: drmttvtcrm25 Категорія: Позначка:

Опис

Склад: Кожен грам крему містить:

Клобетазол пропіонат 0.05%

Допоміжні компоненти: гліцерил моностеарат пропіленгліколю гліцерил олеат (арлацель 165), замінник воску бджолиного цетостеариловий спирт, пропіленгліколь, хлорокрезол, натрію цитрат, лимонної кислоти моногідрат, вода очищена.

Властивості: Клобетазол – глюкокортикостероїд для зовнішнього застосування, діє як протизапальний засіб за допомогою декількох механізмів інгібування пізньої фази алергічних реакцій, включаючи зменшення щільності опасистих клітин, зменшення хемотаксису та активації еозинофілів, зменшення продукції цитокінів лімфоцитами, моноцитами, тучними клітинами. . Фармакодинамічні ефекти глюкокортикоїдів для зовнішнього застосування мають протизапальну, протисвербіжну та судинозвужувальну властивості.

Показання: Клобетазол є високоактивним глюкокортикостероїдами для зовнішнього застосування, який показаний для короткострокового лікування симптомів запалення і свербежу шкіри при дерматозах, чутливих до терапії глюкокортикостероїдами, і при несприйнятливості до менш активних глюкокортикостероїдів (для дорослих, осіб похилого віку та дітей старше 1 року):

-псоріаз (виключаючи широко поширений бляшковий псоріаз); -дерматози, що важко піддаються лікуванню;

-червоний плаский лишай;

-дискоїдний червоний вовчак;

-Інші захворювання шкіри, стійкі до терапії менш активними глюкокортикостероїдами.

Спосіб застосування та дози: Препарат застосовують зовнішньо. Крем рекомендується застосовувати при ураженнях шкіри, що супроводжуються мокнутим. Дорослі, пацієнти похилого віку та діти старше 1 року Препарат слід наносити тонким шаром і обережно втирати, застосовуючи в мінімальних кількостях, достатніх для покриття всієї ураженої ділянки, 1 раз на добу або 2 рази на добу до поліпшення стану, потім слід знизити частоту нанесення або замінити препарат на менш сильний. Після кожного застосування препарат необхідно залишити на достатній час для поглинання перед нанесенням пом’якшувального засобу. Лікування не повинно тривати більше 4 тижнів. Якщо потрібне продовження лікування, слід застосовувати менш сильний препарат. Лікування препаратом Дермовейт слід поступово скасовувати після досягнення контролю над захворюванням, а лікування пом’якшувальним засобом має бути продовжене як підтримуюча терапія.

Протипоказання:

-Неліковані інфекції шкіри;

-рожеві вугри (розацеа);

-акне; -періоральний дерматит;

-шкірний свербіж без запалення;

-періанальний та генітальний свербіж;

-дитячий вік до 1 року;

-період грудного вигодовування;

-підвищена чутливість до клобетазолу або будь-якого іншого компонента, що входить до складу препарату.

З обережністю: підвищена місцева чутливість до кортикостероїдів або до будь-якої допоміжної речовини, що входить до складу препарату; псоріаз; дитячий вік від 1 до 18 років.

Запобіжні заходи: У деяких осіб внаслідок підвищеної системної абсорбції кортикостероїдів для зовнішнього застосування можуть виникати прояви гіперкортицизму (синдрому Іценка-Кушинга) та оборотне пригнічення гіпоталамо-гіпофізарно-надниркової системи, що веде до розвитку глюкокортикоїдної недостатності. Якщо спостерігається будь-яке з вищезгаданих порушень, слід відмінити препарат, поступово зменшуючи частоту його нанесення, або замінити менш сильним глюкокортикостероїдом. Різке припинення лікування може призвести до розвитку глюкокортикоїдної недостатності.

Побічні ефекти: Інфекційні та паразитарні захворювання: дуже рідко – опортуністичні інфекції. З боку імунної системи: дуже рідко – підвищена чутливість, генералізований висип. З боку ендокринної системи: дуже рідко – пригнічення гіпоталамо-гіпофізарно-наднирникової системи, синдром Іценка-Кушинга З боку шкіри та підшкірно-жирової клітковини: часто – свербіж, відчуття печіння та/або болючість.

Спосіб зберігання: Зберігати при температурі не вище 30 градусів.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Dermovate topical cream Дермовейт крем 25г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *