Dorofen Дорофен 30 капсул

417.00

Дорофен це унікальний препарат, який забезпечує організм глюкозаміном, що є необхідним будівельним блоком для хряща і для підтримки синовіальної рідини в суглобах, яка робить їх здоровими та рухомими комфортно. 

Артикул: drfn30 Категорія: Позначка:

Опис

Склад: Кожна капсула містить:

Глюкозамін калію хлорид 500 мг

Гінкго Білоба екстракт 50 мг

Властивості: Дорофен це унікальний препарат, який забезпечує організм глюкозаміном, що є необхідним будівельним блоком для хряща і для підтримки синовіальної рідини в суглобах, яка робить їх здоровими та рухомими комфортно. Таким чином, Дорофен запобігає прогресуванню остеоартриту та відновлює фізіологічний баланс для відновлення хряща. Гінкго білоба у складі Дорофен покращує циркуляцію крові та сприяє безболісній ходьбі, особливо у літніх пацієнтів, які страждають від недостатнього кровообігу в литкових м’язах.

Показання: Дорофен показаний для лікування остеоартриту колін, стегон, плечей або будь-якого іншого суглоба і покращує кровообіг у м’язах ніг.

Спосіб застосування та дози: Дорофен слід приймати одну капсулу після їди від трьох до чотирьох разів на день до досягнення покращення, що зазвичай займає 2-4 тижні, залежно від ступеня ураження суглоба. Потім дозування може бути зменшено до однієї або двох капсул на день для підтримки суглобів.

Протипоказання: Дорофен не повинен використовуватися будь-ким, хто має алергію на будь-яку з його складових. Протипоказаний вагітним і жінкам, що годують. Протипоказаний дітям, якщо інше не призначено лікарем. Ці ліки повинні використовуватися тільки під керівництвом вашого лікаря.

Запобіжні заходи: Дорофен не протипоказаний для прийому з іншими ліками, крім антикоагулянтів. Тим не менш, ми рекомендуємо повідомити лікаря про інші ліки, які ви приймаєте.

Побічні ефекти: Дуже рідко препарат може викликати легкі побічні ефекти, такі як печія, діарея, нудота, диспепсія, запор чи біль голови. Якщо будь-який із цих побічних ефектів відбуваються, зазвичай вони у дуже м’якій формі.

Спосіб зберігання: У сухому прохолодному місці за температури не вище 30 градусів.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Dorofen Дорофен 30 капсул”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *