Rame-Zithro Раме-Зітро. 3 таблетки

400.00

Антибактеріальний препарат широкого спектра дії групи макролідів-азалідів, діє бактеріостатично.

Артикул: rmzthr3 Категорія:

Опис

Склад: Кожна капсула містить:

Азітроміцин 500 мг

Властивості: Антибактеріальний препарат широкого спектра дії групи макролідів-азалідів, діє бактеріостатично. Зв’язуючись з субодиницею 50S рибосом, пригнічує пептидтранслоказу на стадії трансляції, пригнічує синтез білка, уповільнює ріст і розмноження бактерій, у високих концентраціях має бактерицидний ефект. Діє на поза- та внутрішньоклітинно розташованих збудників. Мікроорганізми можуть бути спочатку стійкими до дії антибіотика або можуть набувати стійкості до нього.

Показання: Інфекційно-запальні захворювання, спричинені чутливими до препарату мікроорганізмами:

-інфекції верхніх дихальних шляхів та ЛОР-органів: фарингіт, тонзиліт, синусит, середній отит;

-інфекції нижніх дихальних шляхів: гострий бронхіт, загострення хронічного бронхіту, пневмонія, у т.ч. викликана атиповими збудниками;

-інфекції шкіри та м’яких тканин: вугри звичайні середнього ступеня тяжкості, бешихи, імпетиго, вдруге інфіковані дерматози;

-початкова стадія хвороби Лайма (бореліоз)

– мігруюча еритема (erythema migrans);

-інфекції сечостатевих шляхів, спричинені Chlamydia trachomatis (уретрит, цервіцит).

Спосіб застосування та дози: Препарат приймають внутрішньо 1 раз на добу по 500 мг, за годину до їди або годину після. Дорослим (включаючи людей похилого віку) та дітям старше 12 років з масою тіла понад 45 кг При інфекціях верхніх та нижніх дихальних шляхів, ЛОР-органів, шкіри та м’яких тканин: по 500 мг 1 раз на добу протягом 3-х днів (курсова доза – 1.5 г). При мігруючій еритемі: першого дня одночасно 2 капс. по 500 мг, потім з 2-го до 5-го дня по 500 мг щодня. Курсова доза 3,0 г. При інфекціях сечостатевих шляхів, спричинених Chlamydia trachomatis (уретрит, цервіцит): одномоментно 2 капс. 500 мг.

Протипоказання:

-важка печінкова та/або ниркова недостатність;

-дитячий вік до 12 років з масою тіла менше 45 кг (для цієї лікарської форми);

-грудне годування;

-одночасний прийом з ерготаміном та дигідроерготаміном;

-Гіперчутливість до антибіотиків групи макролідів

Запобіжні заходи: У разі пропуску прийому антибіотика, пропущену дозу слід прийняти якомога раніше, а наступні дози приймати з інтервалом 24 год. Після відміни терапії азитроміцином реакції гіперчутливості у деяких пацієнтів можуть зберігатися протягом тривалого часу та можуть вимагати специфічної терапії під наглядом лікаря.

Вплив на здатність до керування транспортними засобами та механізмами З огляду на ймовірність розвитку побічних ефектів з боку ЦНС слід бути обережними при керуванні транспортними засобами та роботі з механізмами.

Побічні ефекти: З боку травної системи: нудота, блювання, діарея, біль у животі, рідкий випорожнення, метеоризм, розлад травлення, анорексія, запор.

Алергічні реакції: свербіж, шкірні висипання, ангіоневротичний набряк, кропив’янка, фотосенсибілізація, анафілактична реакція (у поодиноких випадках зі смертельним наслідком). З боку серцево-судинної системи: відчуття серцебиття, аритмія, шлуночкова тахікардія, збільшення інтервалу QT, двонаправлена ​​шлуночкова тахікардія. З боку нервової системи: запаморочення/вертиго, біль голови, судоми, сонливість, парестезія, астенія, безсоння, гіперактивність, агресивність, неспокій, нервозність. З боку органів чуття: шум у вухах, оборотне порушення слуху аж до глухоти (при прийомі високих доз протягом тривалого часу), порушення сприйняття смаку та запаху. З боку кровоносної та лімфатичної систем: тромбоцитопенія, нейтропенія, еозинофілія. Порушення з боку опорно-рухового апарату: артралгія. Порушення з боку сечостатевої системи: інтерстиціальний нефрит, гостра ниркова недостатність. Інші: вагініт, кандидоз.

Спосіб зберігання: Зберігати при температурі не вище 25 градусів.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Rame-Zithro Раме-Зітро. 3 таблетки”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *