Calcimate Кальцімат 500мг 12 капсул

200.00

Кальцій сприяє запобіганню остеопорозу, що характеризується зниженням щільності та міцності кісток, бере участь у процесі згортання крові та підтримці серцевої діяльності, а також у процесі передачі нервових імпульсів.

Артикул: clcmt50012 Категорія: Позначки: ,

Опис

Склад: Кожна капсула містить: Кальцій (карбонат кальцію) 500 мг

Властивості: Кальцій сприяє запобіганню остеопорозу, що характеризується зниженням щільності та міцності кісток, бере участь у процесі згортання крові та підтримці серцевої діяльності, а також у процесі передачі нервових імпульсів.

Показання: Як лікувально-профілактичний засіб при станах дефіциту кальцію.

Спосіб застосування та дози: По 1 капсулі на добу.

Протипоказання: -Виражені порушення функції нирок; -гіперкальціємія (при гіперфункції паращитовидних залоз); -гіперкальціурія; -мочекам’яна хвороба; -Декальцинуючі пухлини (мієлома, кісткові метастази, саркоїдоз); -остеопороз, зумовлений іммобілізацією; -туберкульоз легень (активна форма); -дитячий вік; -Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Запобіжні заходи: З обережністю застосовувати у пацієнтів із нирковою недостатністю. У період лікування необхідно постійно контролювати виведення кальцію із сечею та концентрацію кальцію та креатиніну в плазмі. У разі появи кальціурії, що перевищує 7.5 ммоль/добу (300 мг/добу), необхідно зменшити дозу або припинити прийом препарату.

Побічні ефекти: З боку травної системи: можливі запор, діарея, метеоризм, нудота, біль у животі. Інші: можливі алергічні реакції; у разі тривалого застосування можливі гіперкальціємія, гіперкальціурія.

Спосіб зберігання: За температури не вище 30 градусів.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Calcimate Кальцімат 500мг 12 капсул”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *