Flurest N. Флурест Н. 20 таблеток

299.00

Комбінований лікарський засіб, що має жарознижувальну, аналгетичну, альфа-адреностимулюючу, вазоконстрикторну та антигістамінну дію, усуває симптоми застуди. 

Артикул: flrstn20 Категорія: Позначки: ,

Опис

Склад: Кожна таблетка містить:

  • Парацетамол 500 мг
  • Фенілефрин гідрохлорид 5 мг
  • Хлорфенамін малеат 2 мг.

Допоміжні компоненти: Крохмаль, повідон, натрію сорбіт, натрію лаурил сульфат, мікрокристалічна целюлоза, тальк.

Властивості: Комбінований лікарський засіб, що має жарознижувальну, аналгетичну, альфа-адреностимулюючу, вазоконстрикторну та антигістамінну дію, усуває симптоми застуди.

Парацетамол – ненаркотичний аналгетик; блокує ЦОГ, переважно в ЦНС, впливаючи на центри болю та терморегуляції; має аналгетичну та жарознижувальну дію.

Фенілефрин – альфа-адреноміметик з помірною судинозвужувальною дією.

Хлорфенамін – блокатор H1-гістамінових рецепторів. Звужує судини носа, усуває набряклість та гіперемію слизової оболонки порожнини носа, носоглотки та придаткових пазух носа; зменшує ексудативні прояви, пригнічує симптоми алергічного риніту.

Показання: Симптоматичне лікування ГРЗ, ГРВІ (в т.ч. грипу), що супроводжуються лихоманкою, больовим синдромом, ринореєю.

Спосіб застосування та дози: Дорослі та діти віком від 12 років: По 1-2 таблетки кожні 6 годин. Максимальна добова доза – 8 таблеток. Курс лікування не більше 7 днів.

Протипоказання: Цукровий діабет (важкий перебіг); одночасний прийом трициклічних антидепресантів, інгібіторів МАО, бета-адреноблокаторів; вагітність; період лактації; дитячий вік до 12 років; – підвищена чутливість до компонентів комбінації. З обережністю: Феохромоцитома, цукровий діабет, бронхіальна астма, ХОЗЛ, дефіцит глюкозо-6-фосфатдегідрогенази, захворювання крові, уроджені гіпербілірубінемії (синдром Жильбера, синдром Дубіна-Джонсона, синдром Ротора), печінкова та/або ниркова залоза, яєчня.

Запобіжні заходи: У період лікування не можна приймати снодійні та анксіолітичні лікарські засоби (транквілізатори). Не приймати разом з іншими препаратами, які містять парацетамол. Якщо симптоми захворювання не проходять протягом 5 днів, слід звернутися до лікаря. У період лікування необхідно утримуватись від вживання етанолу (можливий розвиток гепатотоксичної дії).

Побічні ефекти: Алергічні реакції: висипання на шкірі, свербіж, кропив’янка, ангіоневротичний набряк. З боку центральної нервової системи: запаморочення, порушення засипання, підвищена збудливість. З боку серцево-судинної системи: підвищення артеріального тиску, тахікардія. З боку системи травлення: сухість у роті, нудота, блювання, біль в епігастрії, гепатотоксична дія. З боку органу зору: мідріаз, парез акомодації, підвищення внутрішньоочного тиску. Порушення з боку системи кровотворення: анемія, тромбоцитопенія, агранулоцитоз, гемолітична анемія, апластична анемія, метгемоглобінемія, панцитопенія. Порушення з боку сечовидільної системи: ниркова колька, глюкозурія, інерстиціальний нефрит, папілярний некроз. З боку дихальної системи: Бронхообструкція.

Спосіб зберігання: При температурі не вище 30°С.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Flurest N. Флурест Н. 20 таблеток”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *