Otal. Отал. Ушні краплі 5ml

320.00

Показання до застосування: Зовнішній отит

Артикул: otal5 Категорія: Позначка:

Опис

Склад: Кожен 1 мл містить:

  • фраміцетин сульфат мікронізований еквівалентний 3 мг Фраміцетину,
  • граміцидин 0,025 мг,
  • Дексаметазон мікронізований I мг,
  • Цинхокаїну гідрохлорид 10 мг еквівалентний 9.0394 мг Цинхокаїну

Показання до застосування: Зовнішній отит

Спосіб застосування: Дорослі (у тому числі люди похилого віку) та діти: Дві-три краплі закопують у вухо три-чотири рази на день. Тривалість лікування трохи більше 7 днів

Протипоказання: Зовнішній отит не слід лікувати при порушеннях барабанної перетинки через ризик розвитку ототоксичності. Підвищена чутливість до сульфату фраміцетину, дексаметазону, граміцидину або до будь-якого компонента.

Запобіжні заходи: Лікування у поєднанні кортикостероїдів та антибіотиків не слід продовжувати лікування більше 7 днів, навіть за відсутності будь-якого клінічного поліпшення, оскільки тривале застосування може призвести до поширення інфекцій. Тривале застосування може призвести до ризику пригнічення надниркових залоз у немовлят. Не рекомендується дітям молодшого віку чи немовлятам. Тільки для місцевого застосування Безпека застосування при вагітності та годуванні груддю не встановлена. Вплив на здатність керувати автомобілем та користуватися машинами: не впливає.

Побічні ефекти: Можуть виникати реакції гіперчутливості, зазвичай місцевого характеру, такі як почервоніння, печіння, свербіж та дерматит. Передозування: Тривале місцеве застосування може призвести до системних ефектів.

Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 25 °С.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Otal. Отал. Ушні краплі 5ml”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *