Polyderm. Полідерм крем 20g

317.00

Показання: Крем застосовується при різних запальних захворюваннях шкіри

Артикул: pldrm20 Категорія: Позначка:

Опис

Склад: Кожні 100 г крему містить:

  • Беклометазону дипропіонат безводний 0.025 мг
  • Міконазолу нітрат 2.0 г
  • Неоміцину сульфат 0.5 г
  • Хлорокрезол 0.1 г

Допоміжні компоненти: Цетиловий спирт, гліцерила моностеарат, гліцерол, метилпарагідроксибензоат, пропіленгліколь, макроном, цетостеарил, вода очищена.

Властивості:

Беклометазону дипропіонат: ГКС для місцевого застосування. Беклометазон у формі дипропіонату є проліками та має слабку тропність до глюкокортикоїдних рецепторів. Під дією естераз перетворюється на активний метаболіт – беклометазону-17-монопропіонат, який має виражений місцевий протизапальний ефект за рахунок зниження утворення субстанції хемотаксису (вплив на алергічні реакції уповільненого типу). Пригнічуючи продукцію метаболітів арахідонової кислоти та знижуючи виділення з опасистих клітин медіаторів запалення, гальмує розвиток алергічної реакції негайного типу.

Міконазолу нітрат: Міконазол – протигрибковий засіб із групи похідних імідазолу, активний проти більшості патогенних грибів та дріжджів. Механізм дії пов’язаний зі зміною проникності клітинних мембран за рахунок пригнічення біосинтезу ергостеролу, зміни ліпідного складу мембран, що інгібує на активність оксидаз і пероксидаз. Накопичення попередників ергостеролу та токсичних перекисів призводить до загибелі грибкової клітини.

Неоміцину сульфат: Аміноглікозидний антибіотик. Порушує синтез білка, пригнічуючи утворення комплексу транспортної та матричної РНК. У низьких концентраціях має бактеріостатичну дію (за рахунок порушення синтезу білка в мікробних клітинах), у високих концентраціях – бактерицидну дію (ушкоджує цитоплазматичні мембрани мікробної клітини).

Хлорокрезол: Антисептичний і дезінфікуючий засіб, що хлор містить похідне фенолу. Діє бактерицидно. Хлорокрезол активний щодо грампозитивних та грамнегативних бактерій, ефективний щодо грибів. Має невелику активність щодо спор бактерій.

Показання: Крем застосовується при різних запальних захворюваннях шкіри:

– вторинної бактеріальної інфекції.

– Грибкової інфекції.

– екземі, у тому числі атопічній.

– Контактній екземі.

– стазової екземи.

– Дитяча екзема.

– Себорейний дерматит.

– нейродерміт.

– фоточутливий дерматит.

– Укуси комах.

– інфікованих грибкових ураженнях.

– вдруге інфікованій висипці.

Спосіб застосування та дози: Застосовувати зовнішньо тонким шаром двічі на добу.

Протипоказання: Підвищена чутливість до компонентів лікарського засобу. Порушення цілісності шкіри, велика площа поразки, мокнути в місці нанесення, трофічні виразки; Одночасне застосування з іншими ото- та нефротоксичними препаратами. Вагітність. Сифіліс.

Запобіжні заходи: Курси застосування крему повинні бути обмежені, а оклюзійні пов’язки не можна використовувати при тяжкій екземі та на обличчі, щоб уникнути атрофічних змін. Беклометазону дипропіонат слід застосовувати з обережністю у пацієнтів з вираженим порушенням кровообігу, оскільки у цих пацієнтів виникали виразки шкіри після застосування сильнодіючих місцевих кортикостероїдів. Місцеве застосування неоміцину у пацієнтів з великим пошкодженням шкіри або перфорацією барабанних перетинок може призвести до глухоти.

Побічні ефекти: Алергічні реакції: свербіж, висипання, гіперемія, набряк. Тривале застосування крему може призвести до контактної алергії.

Спосіб зберігання: Зберігати при температурі не вище 25 градусів.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Polyderm. Полідерм крем 20g”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *