Бон Кер. Bone Care 1mcg. 30 капсул

420.00

Вітамін, регулятор кальцієво-фосфорного обміну. Підвищує абсорбцію кальцію та фосфору в кишечнику, збільшує їх реабсорбцію у нирках, відновлює позитивний кальцієвий баланс.

Артикул: bncr130 Категорія:

Опис

Склад:

Кожна капсула містить: Альфакальцидол 1 мкг

Допоміжні компоненти: лимонна кислота безводна, пропілгаллат, альфа-токоферол, етанол, арахісова олія.

Властивості: Вітамін, регулятор кальцієво-фосфорного обміну. Альфакальцидол (1α-гідроксивітамін D3) швидко перетворюється в печінці на 1,25-дигідроксивітамін D3, активний метаболіт вітаміну D (кальцитріол), який діє як регулятор обміну кальцію та фосфору. Підвищує абсорбцію кальцію та фосфору в кишечнику, збільшує їх реабсорбцію у нирках, відновлює позитивний кальцієвий баланс при лікуванні синдрому кальцієвої мальабсорбції та знижує концентрацію у крові паратиреоїдного гормону. Впливаючи на обидві частини процесу кісткового ремоделювання (резорбцію та синтез), альфакальцидол не тільки збільшує мінералізацію кісткової тканини, а й підвищує її гнучкість за рахунок стимулювання синтезу білків матриксу кістки, кісткових морфогенетичних білків, факторів росту кістки, що сприяє зменшенню частоти розвитку переломів. У пацієнтів похилого віку і натомість ендокринно-імунної дисфункції, зокрема. дефіциту продукції D-гормону (кальцитріолу), відбувається зниження загальної м’язової маси (саркопенія) та поява синдрому м’язової слабкості (внаслідок порушення нормального функціонування нервово-м’язового апарату), що супроводжується підвищенням ризику падінь та обумовлених цим травм та переломів. У низці досліджень було показано значне зниження частоти падінь пацієнтів похилого віку при застосуванні альфакальцидолу. Альфакальцидол стимулює регенерацію м’язових волокон, що відновлює втрачений тонус м’язів.

Показання:

  • -остеопороз (у т.ч. постменопаузний, сенільний, стероїдний);
  • -остеодистрофія при хронічній нирковій недостатності;
  • -гіпопаратиреоз та псевдогіпопаратиреоз;
  • -рахіт та остеомаляція, пов’язані з недостатністю харчування або всмоктування;
  • -гіпофосфатемічний вітамін D-резистентний рахіт та остеомаляція;
  • -псевдодефіцитний (вітамін D-залежний) рахіт та остеомаляція;
  • -синдром Фанконі (спадковий нирковий ацидоз з нефрокальцинозом, пізнім рахітом та адіпозогенітальною дистрофією);
  • -нирковий ацидоз.

Спосіб застосування та дози: Призначають внутрішньо. Рекомендовану добову дозу можна приймати відразу за 1 прийом, можна розділити дозу на 2 прийоми. Терапія може тривати від 2-3 місяців до 1 року та більше. Тривалість лікування визначається лікарем кожного пацієнта індивідуально. Дорослим – 1 мкг на добу. Дозування для людей похилого віку – 0,5 мкг/на добу. Діти менше 20 кг – 0.05 мкг/кг/добу. Діти більше 20 кг – 1 мкг на добу.

Протипоказання:

  • -гіперкальціємія;
  • -гіперфосфатемія (за винятком гіперфосфатемії при гіперпаратиреозі);
  • -Гіпермагніємія;
  • -Гіпервітаміноз D;
  • -вагітність;
  • -період лактації (грудного вигодовування);
  • -дитячий вік до 3 років;
  • -підвищена чутливість до альфакальцидолу та інших компонентів препарату

З обережністю слід призначати препарат при нефролітіазі, атеросклерозі, хронічній серцевій недостатності, хронічній нирковій недостатності, саркоїдозі або інших гранулематозах, туберкульозі легень (активна форма), пацієнтам з підвищеним ризиком розвитку гіперкальціємії, особливо при наявності сечокам’яної хвороби, дит.

Запобіжні заходи: Під час застосування препарату Бон кер у дітей та у пацієнтів з хронічною нирковою недостатністю необхідно регулярно контролювати вміст кальцію та фосфатів (на початку лікування – 1 раз на тиждень, при досягненні Cmax у плазмі крові та протягом усього періоду лікування – кожні 3-5 тижнів) .), а також активність ЛФ (при хронічній нирковій недостатності – щотижневий контроль) у плазмі крові. При хронічній нирковій недостатності потрібна попередня корекція гіперфосфатемії. При досягненні нормальної активності ЛФ у плазмі дозу Бон кер необхідно зменшити, що дозволить уникнути розвитку гіперкальціємії. На початку лікування препаратом Бон кер рекомендується вимірювання вмісту кальцію, особливо при станах без значного ураження кісток, наприклад, при гіпопаратиреозі та у разі, якщо вміст кальцію в плазмі крові вже підвищено, а також на пізніших етапах лікування – за наявності ознак відновлення структури кісткової тканини. Ризик розвитку гіперкальціємії визначається такими факторами, як ступінь демінералізації кістки, функціональна здатність нирок та доза препарату.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Бон Кер. Bone Care 1mcg. 30 капсул”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *