Flucoral 150mg (Fluconazole). Флюкорал. 2 капсули

350.00

Показання:

Лікування гострого або рецидивуючого кандидозного вагініту, а також для лікування партнерів з асоційованим кандидозним баланітом.

 

Артикул: flcrl1502 Категорія:

Опис

Склад:

Кожна тверда желатинова капсула містить:

Флуконазол – 150 мг.

Допоміжні компоненти:

лактози моногідрат, кукурудзяний крохмаль, колоїдний діоксид кремнію, стеарат магнію, лаурил сульфат натрію.

Властивості:

Флуконазол є протигрибковим триазолом. Це потужний та селективний інгібітор грибкових ферментів, необхідних для синтезу ергостеролу. Активний проти умовно-патогенних мікозів, таких як інфекції, спричинені Candida spp. у тому числі системний кандидоз у тварин із ослабленим імунітетом; з Cryptococcus neoformans, включаючи внутрішньочерепні інфекції, Microsporum spp. та з Trichophyton spp. Флуконазол дуже специфічний для грибкових цитохрому P450-залежних ферментів. Було показано, що флуконазол не впливає на концентрацію тестостерону в плазмі у чоловіків або на концентрацію стероїдів у жінок дітородного віку при прийомі 50 мг щодня протягом 28 днів. Клінічно значущого ефекту не спостерігалося на рівні ендогенних стероїдів або на стимульованій АКТГ відповіді у здорових чоловіків-добровольців, які приймають флуконазол 200-400 мг на добу. Дослідження взаємодії з антипірином показують, що одноразова або багаторазова доза 50 мг флуконазолу не впливає на метаболізм.

Показання:

Лікування гострого або рецидивуючого кандидозного вагініту, а також для лікування партнерів з асоційованим кандидозним баланітом.

Спосіб застосування:

Дорослі (від 16 до 60 років): 1 капсулу слід ковтати повністю. Не рекомендується для пацієнтів віком від 60 років. У пацієнтів з нирковою недостатністю для одноразової терапії немає окремого режиму дозування.

Протипоказання:

Дітям до 16 років, гіперчутливість до флуконазолу, споріднених азольних сполук або будь-якої з допоміжних речовин у складі. Флуконазол не слід приймати одночасно з похідними терфенадину, цизаприду або ріжків. Вагітність, годування груддю.

Запобіжні заходи:

Не використовуйте препарат без попередньої консультації з лікарем. Якщо у вас була молочниця понад 2 рази за останні 6 місяців, захворювання печінки, нирок або пацієнти з жовтяницею. Якщо ви страждаєте від будь-якого іншого хронічного захворювання. Якщо ви або ваш партнер були піддані венеричним захворюванням.

Тільки для жінок: якщо у вас є ненормальна або нерегулярна вагінальна кровотеча або кров’яні виділення, вагінальні або вагінальні виразки або пухирі. Якщо ви відчуваєте біль у нижній частині живота або відчуття печіння при сечовипусканні.

Тільки для чоловіків: якщо ваш статевий партнер не має молочниці. Якщо у вас є рани статевого члена, виразки або пухирі, запах та аномальні виділення із статевого члена, біль при сечовипусканні. Продукт ніколи не повинен використовуватися знову при появі висипу або анафілаксії після застосування препарату.

Повторне використання (чоловіки та жінки): слід проконсультуватися з лікарем, якщо симптоми не зникли протягом 1 тижня після прийому капсули. Флукорал можна використати, якщо кандидозна інфекція повертається через 7 днів. Застосовувати з обережністю пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями. Пацієнти з рідкісними спадковими проблемами непереносимості галактози або мальабсорбції глюкоза-галактози не повинні приймати ці ліки.

Побічні ефекти:

Найчастіше: головний біль, біль у животі, діарея, нудота, блювання, підвищення рівня лужної фосфатази та висипання. Захворювання крові та лімфатичної системи: анемія. Рідко: агранулоцитоз, лейкопенія, тромбоцитопенія, нейтропенія. Розлади імунної системи: рідкісні анафілаксії. Метаболізм та порушення харчування: нечасто: зниження апетиту. Рідко: гіперхолестеринемія, гіпертригліцеридемія, гіпокаліємія. Психічні розлади: сонливість, безсоння. Розлади нервової системи: нечасто: судоми, парестезія, запаморочення, спотворення смаку. Рідко: тремор. Шлунково-кишкові розлади: нечасто: запор, диспепсія, метеоризм, сухість у роті. Рідко: печінкова недостатність, гепатоцелюлярний некроз, гепатит, гепатоцелюлярне ушкодження. Захворювання шкіри та підшкірної клітковини: загальні: висипання. Нечасто: лікарський висип, кропив’янка, свербіж, підвищене потовиділення. Рідко: ангіоневротичний набряк, набряк обличчя, алопеція. Опорно-руховий апарат та сполучна тканина: нечасто: міалгії. Загальні розлади: втома, нездужання, астенія, лихоманка.

Вагітність та годування груддю. Флуконазол не слід застосовувати під час вагітності. Флуконазол виділяється у грудне молоко, тому його не слід використовувати під час грудного вигодовування.

Вплив на здатність керувати автомобілем: пацієнтів слід попереджати про можливість виникнення запаморочення або судом під час прийому препарату і їм не рекомендується водити та експлуатувати машини у разі виникнення цих симптомів.

Зберігання:

Зберігати при температурі не вище 30С у сухому, недоступному для дітей місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Flucoral 150mg (Fluconazole). Флюкорал. 2 капсули”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *