BarakaSharm. Антицелюлітна олія. 135мл. Anti-cellulite Oil

495.00

Спеціальний масажний засіб з антицелюлітним ефектом дозволяє позбутися проблемних зон. З його допомогою можна поліпшити рельєф шкіри і скорегувати форму

Артикул: barakcelloil135 Категорії: ,

Опис

Склад: ефірна олія розмарину, ладану, олія гіркого мигдалю, олія жожоба, олія зародків пшениці.

Спеціальний масажний засіб з антицелюлітним ефектом дозволяє позбутися проблемних зон. З його допомогою можна поліпшити рельєф шкіри і скорегувати форму.

Формула містить натуральне мигдальне масло, масло жожоба, масло зародків пшениці, завдяки чому забезпечується бездоганне ковзання під час масажу, а також глибоке проникнення поживних речовин в глибокі шари шкіри. Ці інгредієнти надають продукту тонізуючі та зволожуючі властивості.

Для комплексного впливу на проблемні зони до складу додані натуральні ефірні масла. Завдяки ефірним оліям розмарину та ладану, які мають лімфодренажну дію, з тканин виводяться токсини, посилюється кровообіг, сприяючи швидкому відновленню нормального рельєфу шкіри. Також вони стимулюють спалювання підшкірного жиру і нормалізують обмін речовин.

Після кількох процедур такого масажу з’являється помітний результат поліпшення контуру фігури, шкіра підтягується і підвищується еластичність.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “BarakaSharm. Антицелюлітна олія. 135мл. Anti-cellulite Oil”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *