Colchicine Колхіцин 500мкг 100 таблеток

495.00

Профілактика та лікування нападів подагри у дорослих

Артикул: clchcc500100 Категорія: Позначка:

Опис

Склад: Кожна таблетка містить:

Колхіцин – 500мкг.

Допоміжні компоненти: кукурудзяний крохмаль, моногідрат лактози, порошок тальку, Авісел РН 101, Повідон К25.

Властивості: колхіцин може вбудовуватися у внутрішньоклітинний запальний комплекс, присутній у нейтрофілах та моноцитах, що сприяє активації інтерлейкіну-1В. Крім того, колхіцин порушує функції цитоскелету шляхом інгібування полімеризації B-тубуліна в мікротрубочках і запобігає активації, дегрануляції, міграції нейтрофілів, які, як вважається, впливають на деякі симптоми подагри.

Показання: профілактика та лікування нападів подагри у дорослих. Сімейна середземноморська лихоманка (FMF) у дорослих та дітей віком від 4 років та старше. Колхіцин не є знеболюючим препаратом і не повинен використовуватись для лікування болю.

Спосіб застосування: При нападах подагри: профілактика – 0.5, 1 мг 1 або 2 рази на день для дорослих та підлітків віком від 16 років. Максимальна доза 2 таблетки (0,5 мг) або 1 таблетка (1 мг) на день. Лікування нападів подагри: 1 мг (2 таблетки) за перших ознак загострення подагри, потім 0,5 мг (1 таблетка) через годину. FMF: дорослі та діти віком від 12 років – по 1-2 мг (2–4 таблетки по 0,5 мг), діти від 6 до 12 років по 1–2 мг (2–4 таблетки по 0,5 мг), діти від 4 до 6 років по 0,5-2 мг (1-4 таблетки по 0,5 мг). Загальна доза повинна бути поділена на 1 або 2 прийоми на день. Збільшуйте або зменшуйте дозу, як зазначено та допускається збільшення по 0,5 мг/день, не перевищуючи максимальну рекомендовану дозу для прийому. Колхіцин у таблетках приймають перорально, незалежно від їди.

Протипоказання: з обережністю пацієнтам із нирковою або печінковою недостатністю. У таких пацієнтів повідомляється про небезпечну для життя та смертельну токсичність колхіцину при його прийомі в терапевтичних дозах. Запобіжні заходи: Смертельні передозування було зареєстровано у дітей. Нервово-м’язова токсичність: може виникнути міотоксичність, включаючи рабдоміоліз, особливо у поєднанні з іншими лікарськими засобами, які, як відомо, викликають цей ефект. У цьому випадку слід розглянути тимчасове переривання або припинення Колхіцину.

Побічні ефекти: при профілактиці подагри: діарея. При лікуванні подагри: діарея (23%) та біль у глотці (3%). При FMF: найчастіше (до 20%) – біль у животі, діарея, нудота та блювання. Ці ефекти зазвичай м’які, короткочасні та оборотні. Вагітність, категорія С. Незважаючи на те, що не вивчалося при лікуванні подагри та дані обмежені, колхіцин викликає токсичність для ембріо-фетальних клітин. Колхіцин слід використовувати під час вагітності, тільки якщо потенційна користь матері перевищує потенційний ризик для плода. Лактація: колхіцин виділяється у грудне молоко. Слід дотримуватись особливої ​​обережності та призупинити грудне вигодовування при прийомі препарату, проконсультуйтеся з лікарем.

Лікарська взаємодія. Антибактеріальні засоби: підвищений ризик розвитку побічних ефектів колхіцину при прийомі кларитроміцину або еритроміцину. З Циклоспоринами: підвищений ризик нефротоксичності та міотоксичності при прийомі колхіцину з циклоспорином (підвищена концентрація циклоспорину у плазмі).

Спосіб зберігання: Зберігати при температурі не вище 30С у сухому, недоступному для дітей місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Colchicine Колхіцин 500мкг 100 таблеток”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *