Declophen Деклофен 75мг. 3 ампули

350.00

Диклофенак натрію належить до нестероїдних засобів з вираженими протиревматичними, знеболюючими, протизапальними та жарознижувальними властивостями

Артикул: dclphn753 Категорія:

Опис

Склад: Кожні 3мл розчину містять:

Диклофенак натрію – 75мг.

Допоміжні компоненти: метабісульфіт натрію, динатрію едетат, гідроксид натрію, бензиловий спирт, пропілен гліколь, етиловий спирт, нікотинамід, вода для ін’єкцій.

Властивості. Диклофенак натрію належить до нестероїдних засобів з вираженими протиревматичними, знеболюючими, протизапальними та жарознижувальними властивостями.

Показання: При загостреннях ревматизму: ревматоїдний артрит, остеоартрит, вертебральні больові синдроми, анкілозуючий спондиліт, спондилоартрит, позасуглобовий ревматизм; ниркових та печінкових кольках; гострі напади подагри; болях, набряках та запаленнях після травм та операцій.

Спосіб застосування: Для внутрішньом’язового введення інший спосіб застосування розчину не допускається. Ін’єкції вводяться глибоко в м’яз, зовнішній квадрант сідниці. Тривалість лікування визначає лікар. Дорослим по 1 ампулі 1 раз на добу. При коліках та больових синдромах іншого походження – 2 рази на день (з інтервалом у 2 чи 3 години). Більше, ніж дві ін’єкції на день, робити неприпустимо. Максимальна тривалість терапії становить 2 дні. При необхідності продовжити лікування можна таблетками чи ректальною формою (у вигляді свічок). Загальна добова доза диклофенаку у разі не повинна перевищувати 150 мг.

Протипоказання: Дитячий вік; підвищена чутливість до диклофенака натрію, бісульфіту натрію або будь-якої з допоміжних речовин; тяжка серцева, печінкова, ниркова недостатність; брадикардія, виражена гіпотензія; шлункові кровотечі; вагітність та лактація. Пацієнти, у яких напади астми, ангіоневротичного набряку, кропив’янки або гострого риніту, провокують ібупрофен, аспірин або інші НПЗЗ.

Запобіжні заходи: При розвитку печінкових захворювань слід припинити введення. Пацієнтам із захворюваннями серця та судин під час терапії потрібно перебувати під контролем лікаря. Слабким та літнім пацієнтам, хворим з невеликою масою тіла слід застосовувати мінімальні терапевтично ефективні дози. Перед призначенням ліків слід пройти клінічне обстеження пацієнтам з пептичними виразками; з кишковими кровотечами в анамнезі; з ураженням печінки та нирок, у т. ч. та в анамнезі; із підвищеним АТ. При бронхіальній астмі, сінній лихоманці, гострих та хронічних респіраторних патологіях у пацієнтів з поліпами в носі прийом препарату може спричиняти астматичні напади. Лікування вказаних станів симптоматичне.

Побічні ефекти. У дуже рідкісних випадках дома ін’єкції можуть виникнути абсцеси. Інші побічні ефекти: головний біль, запаморочення; вертиго; тахи/брадикардія, артеріальна гіпертензія, аритмія, серцева недостатність; болючі відчуття в ділянці живота, блювання, спазми, метеоризм, нудота, діарея, диспепсія; затримка рідини в організмі, набряки; висип, набряк Квінке; реакції у місці ін’єкції.

Зберігання: Зберігати при температурі не вище 30С у недоступному для дітей місці.

Додаткова інформація

Країна

Єгипет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Declophen Деклофен 75мг. 3 ампули”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *